Αρχική Σελίδα

Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Yuntian μας έχει παράσχει περισσότεροι από 20 υψηλής ποιότητας γερανοί, κάθε ένας από τους οποίους τρέχει καλά, ασφαλής και αξιόπιστος. Το εμπορικό σήμα Yuntian είναι αξιόπιστο.

—— ΧΆΛΥΒΑΣ ΜΑ

Έχουμε συνεργαστεί με το γερανό Yuntian για 8 έτη. Ο γερανός τρέχει ακίνδυνα και σταθερά χωρίς οποιεσδήποτε αποτυχίες.

—— METSO LLC

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής OEM / ODM Ε & Α
1 2 3 4
Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Henan Yuntian Crane Co., Ltd.
Εργαστήριο συνελεύσεων γερανών
Ρομποτική αυτόματη συγκόλληση
CNC Seiko κατεργασία

Εργαστήριο συνελεύσεων γερανών

Εργαστήριο συνελεύσεων γερανών

Ρομποτική αυτόματη συγκόλληση

Ρομποτική αυτόματη συγκόλληση του ενιαίου γερανού ακτίνων

CNC Seiko κατεργασία

CNC Seiko επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο

1
Henan Yuntian Crane Co., Ltd.

1 2 3
Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Henan Yuntian Crane Co., Ltd.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Έχουμε εγκαταστήσει μια ευφυή διοικητική πλατφόρμα εξοπλισμού. Έχουμε εγκαταστήσει 310 σύνολα (σύνολα) ρομπότ χειρισμού και συγκόλλησης. Προγραμματίζεται ότι εκεί θα είναι περισσότερα από 500 σύνολα (σύνολα) μετά το πέρας, και το ποσοστό δικτύωσης εξοπλισμού θα φθάσει σε 95%. που 32 ενώνοντας στενά γραμμές έχουν τεθεί στη χρήση, 50 προγραμματίζονται να εγκατασταθούν, και το ποσοστό αυτοματοποίησης της ολόκληρης γραμμής παραγωγής έχει φθάσει σε 85%.

   

  Πλήρως αυτόματος διπλός δοκών κύριος τερματικός σταθμός συγκόλλησης ρομπότ ραφών δοκών εσωτερικός

   

  Αυτός ο τερματικός σταθμός χρησιμοποιείται κυρίως για να πραγματοποιήσει την αυτόματη συγκόλληση της εσωτερικής ραφής της κύριας δέσμης διπλός-ακτίνων. Αφότου η χειρωνακτική σίτιση είναι βασικά οριζόντια και κάθετη, το κομμάτι προς κατεργασία είναι γυρισμένο ±90° από την υδραυλική μηχανή στροφής λ-βραχιόνων, και το ρομπότ επιδιώκει αυτόματα για τη συγκόλληση. Η ποιότητα της ραφής συγκόλλησης βελτιώνεται πολύ, και η αποδοτικότητα συγκόλλησης των δομικών μερών γερανών βελτιώνεται, ειδικά η συγκόλληση της εσωτερικής ραφής συγκόλλησης παρουσιάζει μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι επίσης ένα άλλο μέτρο που λαμβάνεται από Henan ορυχείο στην προσοχή για τους υπαλλήλους και βελτιώνει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

   

  Ρομποτικός τερματικός σταθμός συγκόλλησης για την εσωτερική ραφή της ενιαίας κύριας δοκού δοκών

   

  Η επιχείρηση συνεργάστηκε με την ανύψωση του Πεκίνου και το σχέδιο και το ερευνητικό κέντρο μηχανημάτων μεταφορών και μίσθωσε τους γερμανικούς εμπειρογνώμονες γερανών για να ολοκληρώσει τη «ενιαία εύκαμπτη γραμμή παραγωγής γερανών ακτίνων», έτσι ώστε η γραμμή παραγωγής κύριας δέσμης γερανών μπορεί να παραγάγει τελειωμένος - προϊόντα κάθε ώρα, να μειώσει το χρόνο παραγωγής από 40%, και να κοντύνει τον κύκλο παράδοσης πελατών. 50%. Από το 2016, η γραμμή συγκόλλησης ρομπότ έχει εισαχθεί βαθμιαία, η οποία μπορεί να ολοκληρώσει τη διάφορη συγκόλληση ραφών συγκόλλησης των τυποποιημένων προϊόντων ακτίνων της επιχείρησης ενιαίων.

 • OEM / ODM

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  Μπορούμε να κανονίσουμε το μηχανικό μας στο εργοστάσιό σας για να κάνουμε τη επίβλεψη της εγκατάστασης, ανάθεση. Η υπηρεσία εγκαταστάσεων είναι διαθέσιμη για κάθε στοιχείο που πωλούμε. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί εγκαθιστούν τους γερανούς και τα εξαρτήματα στην ευκολία του πελάτη μας. Μια σειρά των εξαρτημάτων όπως τα μακρινά συστήματα ελέγχου και η μεταβλητή συσκευή ελέγχου ταχύτητας είναι και ούτω καθεξής επίσης διαθέσιμη. Επίσης μπορούμε να προσφέρουμε το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα. Έχουμε την επαγγελματική ομάδα εγκαταστάσεων και την πλούσια υπερπόντια εμπειρία εγκαταστάσεων. Μόλις συστηθεί εγκαίρως η απαίτηση, οι καλύτερες λύσεις εγκαταστάσεων η υπηρεσία εγκαταστάσεων είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

   

  ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

  Οι χειριστές σας ξέρουν τα σήματα στάσεων έκτακτης ανάγκης, το ποσό βάρους που μπορούν ακίνδυνα να ανυψώσουν ή διαδικασίες κλεισίματος έκτακτης ανάγκης για τους γερανούς σας; Η κατάρτιση ασφάλειας για τα ατυχήματα γερανών χειριστών γερανών προκαλεί τους τραυματισμούς εργασιακών χώρων στους χειριστές γερανών, τους εργαζομένους στην περιοχή εργασίας, και ακόμη και στους ανθρώπους εδώ κοντά. Η πλειοψηφία των ατυχημάτων γερανών προκαλείται από τα ανθρώπινα λάθη, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στον κίνδυνο ασφάλειας και το ανεξέλεγκτο χρόνο διακοπής γερανών. Τα ατυχήματα μπορούν να ελαχιστοποιηθούν ή να αποτραπούν μέσω της κατάλληλης χρήσης κατάρτισης και γερανών. Οι εκτενείς σειρές μαθημάτων ασφάλειας κατάρτισης χρηστών και γερανών είναι η ύψιστη προτεραιότητα για μας. Παρέχουμε την εκτενείς εξειδικευμένες κατάρτιση και τις οδηγίες όχι μόνο για τους τεχνικούς και τους επιθεωρητές μας, αλλά και για τους χειριστές γερανών σας. Προσαρμόζουμε και διευκρινίζουμε τις ανάγκες κατάρτισης εξοπλισμού ανύψωσής σας. Προσφέρουμε μια συνολική συσκευασία υποστήριξης που στοχεύουν να προσθέσουν την αξία στο εργατικό δυναμικό σας και να αυξήσουν τη συνειδητοποίηση ασφάλειας στον εργασιακό χώρο σας. Συνδυάζουμε όλες τις ανάγκες κατάρτισής σας, από το βασικό γερανό η κατάρτιση χειριστών σε εξατομικευμένο κάνει τους χειριστές σας ξέρει τα σήματα στάσεων έκτακτης ανάγκης, το ποσό βάρους που μπορούν ακίνδυνα να ανυψώσουν ή διαδικασίες κλεισίματος έκτακτης ανάγκης για τους γερανούς σας; Κατάρτιση ασφάλειας για τους χειριστές γερανών.

 • Ε & Α

  Καθώς μια επιχείρηση που συνεχίζει να εστιάζει στις ανάγκες των πελατών και που πραγματοποιεί τη συνεχή καινοτομία, γερανός Henan Yuntian παίρνει το προβάδισμα στην ίδρυση του κέντρου Ε&Α για το σχέδιο γερανών έναντι εκείνων στην ίδια βιομηχανία στην Κίνα, προσελκύει τα top-class ταλέντα μέσα στη βιομηχανία και έχει λάβει περισσότερα από 140 διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαδοχικά.

   

  Με βάση να εισαγάγει και να απορροφήσει τη φιλοσοφία σχεδίου και την τεχνολογία κατασκευής των γερανών εσωτερικά και στο εξωτερικό, το κέντρο Ε&Α προσπαθεί στην τροποποίηση και το σχέδιο του ηλεκτρικού ανελκυστήρα, της ενιαίας δοκού και των διπλών γερανών δοκών και των νέων προϊόντων ενάρξεων διαδοχικά, όπως ο γερανός νέου τύπου, το καροτσάκι (τύπος βαρούλκων), το σχέδιο δομών χάλυβα και το καροτσάκι (ανελκυστήρας νέου τύπου), κ.λπ. (εάν είναι απαραίτητο, το χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων θα εκτελεσθεί και θα παρουσιαστεί από τις εικόνες και τους υποτίτλους) Η επιχείρηση επενδύει επίσης χρήματα μεγάλου ποσού στην αγορά περισσότερων από 1.300 συνόλων (κοστούμια) αρίστης ποιότητας, ακρίβεια και οι προηγμένοι εξοπλισμοί, εισάγουν το weldless πιάτο κάλυψης και τη γραμμή παραγωγής one-time η διαμόρφωση και η σχισμή της γραμμής weldless u-αυλακιού, και επιτυγχάνουν τελικά την αυτόματη παραγωγή της ενιαίας ακτίνας. Εκτός αυτού, κατέχει την κύρια γραμμή παραγωγής της προεπεξεργασίας χάλυβα, γραμμή παραγωγής χυτοχάλυβα β-μεθόδου, η γραμμή παραγωγής που χρησιμοποιείται για, την ισοπέδωση και την κουρά του μεγάλου χάλυβα, CNC πλάσματος την κοπή, μεγάλης κλίμακας borer τύπων πατωμάτων, CNC το διαμορφωτή εργαλείων, το κάθετες επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο και τη θερμική επεξεργασία CNC που αποσβήνει επεξεργαμένος το εργαλείο και κ.λπ. εσωτερικά. Επίσης έρευνες και αναπτύσσει τις διπλές μηχανές συγκόλλησης αντίστασης ακτίνων και κύριας δέσμης υδραυλικές στο προηγμένο επίπεδο Κίνας και υιοθετεί τα αυτόματα συστήματα όπως η υδραυλική πίεση και ο ηλεκτρομαγνητισμός, κ.λπ. που όλη η βοήθεια η επιχείρηση και επιτυγχάνει το weldless διπλό πιάτο ακτίνων λιγότερο από 80t και ικανοποιεί την απαίτηση της συγκόλλησης του διαφορετικού ύψους των ακτίνων κιβωτίων. Έρευνες και αναπτύσσει τον εθνικό προηγμένο χειριστή συγκόλλησης κύριας δέσμης με τη Σαγκάη WTL από κοινού (Co., ΕΠΕ κατασκευής εξοπλισμού συγκόλλησης της Σαγκάη WTL), επιτυγχάνοντας τη one-time συγκόλληση τεσσάρων κύριων γραμμών συγκόλλησης της ενιαίας ακτίνας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Yuntian Crane Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jack Zhou

Τηλ.:: +86-13673380973

Φαξ: 86-373-3053488

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)