Αρχική Σελίδα

Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Yuntian μας έχει παράσχει περισσότεροι από 20 υψηλής ποιότητας γερανοί, κάθε ένας από τους οποίους τρέχει καλά, ασφαλής και αξιόπιστος. Το εμπορικό σήμα Yuntian είναι αξιόπιστο.

—— ΧΆΛΥΒΑΣ ΜΑ

Έχουμε συνεργαστεί με το γερανό Yuntian για 8 έτη. Ο γερανός τρέχει ακίνδυνα και σταθερά χωρίς οποιεσδήποτε αποτυχίες.

—— METSO LLC

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ
Καθώς μια επιχείρηση που συνεχίζει να εστιάζει στις ανάγκες των πελατών και που πραγματοποιεί τη συνεχή καινοτομία, γερανός Henan Yuntian παίρνει το προβάδισμα στην ίδρυση του κέντρου Ε&Α για το σχέδιο γερανών έναντι εκείνων στην ίδια βιομηχανία στην Κίνα, προσελκύει τα top-class ταλέντα μέσα στη βιομηχανία και έχει λάβει περισσότερα από 140 διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαδοχικά.
Henan Yuntian Crane Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0
Με βάση να εισαγάγει και να απορροφήσει τη φιλοσοφία σχεδίου και την τεχνολογία κατασκευής των γερανών εσωτερικά και στο εξωτερικό, το κέντρο Ε&Α προσπαθεί στην τροποποίηση και το σχέδιο του ηλεκτρικού ανελκυστήρα, της ενιαίας δοκού και των διπλών γερανών δοκών και των νέων προϊόντων ενάρξεων διαδοχικά, όπως ο γερανός νέου τύπου, το καροτσάκι (τύπος βαρούλκων), το σχέδιο δομών χάλυβα και το καροτσάκι (ανελκυστήρας νέου τύπου), κ.λπ. (εάν είναι απαραίτητο, το χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων θα εκτελεσθεί και θα παρουσιαστεί από τις εικόνες και τους υποτίτλους) Η επιχείρηση επενδύει επίσης χρήματα μεγάλου ποσού στην αγορά περισσότερων από 1.300 συνόλων (κοστούμια) αρίστης ποιότητας, ακρίβεια και οι προηγμένοι εξοπλισμοί, εισάγουν το weldless πιάτο κάλυψης και τη γραμμή παραγωγής one-time η διαμόρφωση και η σχισμή της γραμμής weldless u-αυλακιού, και επιτυγχάνουν τελικά την αυτόματη παραγωγή της ενιαίας ακτίνας. Εκτός αυτού, κατέχει την κύρια γραμμή παραγωγής της προεπεξεργασίας χάλυβα, γραμμή παραγωγής χυτοχάλυβα β-μεθόδου, η γραμμή παραγωγής που χρησιμοποιείται για, την ισοπέδωση και την κουρά του μεγάλου χάλυβα, CNC πλάσματος την κοπή, μεγάλης κλίμακας borer τύπων πατωμάτων, CNC το διαμορφωτή εργαλείων, το κάθετες επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο και τη θερμική επεξεργασία CNC που αποσβήνει επεξεργαμένος το εργαλείο και κ.λπ. εσωτερικά. Επίσης έρευνες και αναπτύσσει τις διπλές μηχανές συγκόλλησης αντίστασης ακτίνων και κύριας δέσμης υδραυλικές στο προηγμένο επίπεδο Κίνας και υιοθετεί τα αυτόματα συστήματα όπως η υδραυλική πίεση και ο ηλεκτρομαγνητισμός, κ.λπ. που όλη η βοήθεια η επιχείρηση και επιτυγχάνει το weldless διπλό πιάτο ακτίνων λιγότερο από 80t και ικανοποιεί την απαίτηση της συγκόλλησης του διαφορετικού ύψους των ακτίνων κιβωτίων. Έρευνες και αναπτύσσει τον εθνικό προηγμένο χειριστή συγκόλλησης κύριας δέσμης με τη Σαγκάη WTL από κοινού (Co., ΕΠΕ κατασκευής εξοπλισμού συγκόλλησης της Σαγκάη WTL), επιτυγχάνοντας τη one-time συγκόλληση τεσσάρων κύριων γραμμών συγκόλλησης της ενιαίας ακτίνας.
Henan Yuntian Crane Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 1
Σύμφωνα με την απαίτηση της αδύνατης διαχείρισης παραγωγής, ο γερανός Henan Yuntian άρχισε και έβαλε το αυτοματοποιημένο διπλό πρόγραμμα παραγωγής ακτίνων στη χρήση και τελείωσε την τροποποίηση του περιεκτικά παραγμένου μαζικά εργαστηρίου ακτίνων τελών το 2004. Με τη συνεργασία BMHRI (ερευνητικό κέντρο χειρισμού των υλικών του Πεκίνου) και των ξένων εμπειρογνωμόνων, η επιχείρηση βελτιστοποιεί την τεχνολογική διαδικασία της διπλής παραγωγής ακτίνων και σχεδιάζει δημιουργικά και αναπτύσσει τον εύκαμπτο τρόπο παραγωγής «ενός κομματιού ροής» που χρησιμοποιείται για τη μονής δοκού συνέλευση συγκόλλησης, που όχι μόνο μειώνει το κόστος παραγωγής, αλλά και βελτιώνει πολύ την αποτελεσματικότητα παραγωγής και την ποιότητα των προϊόντων.
Henan Yuntian Crane Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 2
Μέχρι στιγμής, ο γερανός Henan Yuntian έχει περπατήσει περαιτέρω προς το προηγμένο κόσμος επίπεδο όσον αφορά την τεχνολογία διαδικασίας παραγωγής γερανών. Συγχρόνως, το πρόγραμμα γερανών ευρωπαϊκός-ύφους με την ετήσια παραγωγή 5.000 συνόλων (κοστούμια) κάτω από τη συνεργασία με Demag Cranes AG θα επιτύχει επίσης τον πλήρη εξευρωπαϊσμό του εσωτερικού γερανού, ο οποίος θέτει καλά θεμέλια για την ανάπτυξη, το μετασχηματισμό και τη βελτίωση της βιομηχανίας γερανών στη κομητεία Changyuan.

Henan Yuntian Crane Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 3

Με την κύρια τεχνολογική ανωτερότητα και τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, η μηχανοποίηση και ο βαθμός αυτοματοποίησης γερανού Henan Yuntian παίζουν έναν ηγετικό ρόλο στην ίδια βιομηχανία έτσι ώστε η ένταση εργασίας μειώνεται κατά 25%, την κατανάλωση ενέργειας κατά 18%, και ποσότητα συγκόλλησης κατά 15%, ενώ η δύναμη δομών μετάλλων αυξάνεται από 15%, το οποίο ενισχύει δυνατά τους παράγοντες αξιοπιστίας και ασφάλειας των προϊόντων. Εν τω μεταξύ, θέτει στερεά θεμέλια για το επίτευγμα της «ενός κομματιού ροής» για τη διπλή παραγωγή ακτίνων με την αύξηση της επένδυσης της οικοδόμησης υποδομής των εγκαταστάσεων, ολοκληρώνοντας το εργαστήριο οκτώ-γεφυρώματος με μια περιοχή άνω των 30,000㎡, το εργαστήριο έξι-γεφυρώματος με την περιοχή πατωμάτων άνω των 20,000㎡ και την τρισδιάστατη αποθήκη αυτοματοποίησης, κ.λπ.

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:ISO9001

 • Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:BV

 • Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE

 • Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Occupational health and safety management system certification

 • Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Environmental Management System Certification

 • Κίνα Henan Yuntian Crane Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Special equipment production license

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Yuntian Crane Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jack Zhou

Τηλ.:: +86-13673380973

Φαξ: 86-373-3053488

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)